Stroomstoringen

  • elektricien houten

Stroomstoringen

Een stroomstoring is erg vervelend, alle apparaten doen het niet, je kunt geen warm water meer hebben of ’s avonds in het donker zitten. Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. A D Elektra heeft als erkend elektricien in Houten en omstreken, alle oorzaken al eens voorbij zien komen. Het efficiënt afhandelen van stroomstoringen vraagt om een gestructureerde aanpak.

Allereerst controleert A D elektra of er geen sprake is van een landelijke en of regionale stroomstoring. In dit geval kan A D Elektra u dit alleen laten weten en wachten tot de netbeheerder dit heeft opgelost.

In alle overige gevallen gaat wij in huis of bedrijfspand aan de slag. We starten met de analyse vanuit de meterkast en gaan controleren op defecte apparatuur, groepenkasten of stroom infrastructuur. Pas als de oorzaak is gevonden dragen wij de juiste oplossing aan, zodat het probleem structureel opgelost wordt.

ELEKTRA AANLEGGEN

Elektra aanleggen

Het aanleggen van elektra doe je niet zomaar. Je wilt tenslotte niet alleen dat het werkt, maar dat het ook veilig is aangelegd. A D Elektra start de aanleg van stroomvoorzieningen altijd met een inventarisatie van de stroombehoefte. Op basis hiervan wordt een professioneel schema gemaakt dat gehanteerd wordt voor de aanleg van de elektriciteitsvoorzieningen.

A D Elektra hanteert strikt de officiële richtlijnen en normen die gelden in de branche. Niets voor niets zijn wij een Uneto VNI erkend elektro bedrijf. Zo komen er gelet op de kwaliteit verbindingen en lassen, wordt er gebruik gemaakt van officiële lasdoppen, wordt er gekeken naar de capaciteit van aanwezige groepenkasten en bepaald welke type apparaten geclusterd op een groep moeten komen.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van waarop wordt gelet bij de aanleg van elektra. Niets voor niets kiest u daarom voor een professioneel elektro installateur als A D Elektra.

GROEPENKASTEN

  • groepenkast

Groepenkasten

Een groepenkast beveiligt de aangeleverde energie door uw netbeheerder en verdeelt de elektriciteit over alle elektrische apparaten in uw huis of gebouw. Hierdoor kunnen elektrische apparaten als een wasmachine, droger of printer goed worden gebruikt. Het juist installeren van de groepenkast voorkomt problemen.

Het is dan ook te adviseren uw groepenkast door een erkend installateur als A D Elektra aan te laten aansluiten en te onderhouden. A D Elektra installeert en onderhoud groepenkasten en elektra in Houten, Leerdam, Culemborg en Vianen.

Gaat u verbouwen en of is er sprake van nieuwbouw? Wij adviseren u graag wat voor een groepenkast configuratie er moet komen om aan de gewenste stroomvoorziening te voldoen. Kortom bij A D Elektra kunt u terecht voor de afhandeling van stroomstoringen, aanleg van elektra en groepenkasten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.